Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Інформаційне повідомлення про подання заяв про вступ до Комісії з розгляду питань надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна.

Відповідно до пункту 7 Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 р. № 381, рішенням виконавчого комітету Східницької селищної ради від 16.05.2023 № 63 «Про утворення на території Східницької територіальної громади Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України» (далі – рішення):

  • утворено Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (далі – Комісія);
  • визначено максимальну кількість членів Комісії 11 (десять) осіб, в якій представників від громадськості 3 (три) особи.

З метою формування персонального складу Комісії представникам громадськості необхідно до 16:00   30.11. 2023 р. подати заяву про висунення кандидатури. Заява подається у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, із зазначенням у ній прізвища, власного імені, по батькові (за наявності), реєстраційного номер облікової картки платника податків кандидатури представника а також таких відомостей про заявника.

для міжнародної чи громадської організації:

– найменування;

– напрями діяльності;

– код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності);

– місцезнаходження;

– контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти);

Подання документів здійснюється до виконавчого комітету Східницької селищної ради: за адресою: смт. Східниця, вул. Золота Баня,3; на електронну адресу: shidnitca.rada@ukr.net

До відома: У разі перевищення кількості заяв граничної чисельності представників від громадськості (3 особи) висунуті кандидатури включаються до складу Комісії у міру черговості надходження заяв, при цьому особи, які мають більше одного року досвіду роботи у сфері будівництва, протидії корупції, внутрішнього аудиту чи моніторингу закупівель, мають переважне право на включення до складу Комісії, не дивлячись на черговість подання таких кандидатур.