Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Рушійна сила та міст на шляху ветерана до цивільного життя — ветеранський спорт.

Одужання та реабілітація ветеранів і військових, популяризація адаптивних видів спорту та залучення до них якомога більшої кількості людей. Це мета відбору та участі команди в Міжнародних змаганнях “United States Air Force Trials 2024”.

Українські військові й ветерани зможуть відчути й побачити, що вони не одні на шляху повернення додому, що подібний досвід переживали й американські ветерани й з наслідками війни можна справлятися. Й для цього є чимало інструментів і спорт – один із них.

🔹Проєкт було реалізовано Міністерством у справах ветеранів України, Українським ветеранським фондом за підтримки ГО “Повернись живим!”, БО “СТРАТКОМ УА” та ГО “Ігри Інвіктус Україна”.

🤝За допомогою спільних зусиль держави, суспільства, громадських організацій ветеранський спорт може стати ключовим інструментом у підтримці та реабілітації ветеранів.

🏹Детальніше про Всеукраїнський відбір читайте на ресурсі Tribuna.com Україна — інформаційному партнері УВФ

https://ua.tribuna.com/…/1000000117574-ministerstvo-po…/

🏋️Блог Українського ветеранського фонду на платформі Tribuna, присвячений популяризації ветеранського спорту читайте за посиланням – https://ua.tribuna.com/uk/blogs/fondveteraniv/

Український ветеранський фондМінветеранівInvictus Games: Team UkraineStratcom UkraineПовернись живим