Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Опитування ТГ щодо стану взаємодії та задоволення потреб ВПО

Дозвольте висловити Вам повагу та подякувати за внесок Вашої громади у спільну перемогу й роботу з внутрішньо переміщеними особами (далі – ВПО)! 

Для ефективного формування та реалізації державної політики з питань ВПО, сприяння реалізації їх прав і свобод та створення умов для повернення таких осіб до покинутого місця проживання або інтеграції за новим місцем проживання, заступником Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України – Уповноваженим з питань внутрішньо переміщених осіб ініційоване опитування ОВА та ТГ щодо стану взаємодії та задоволення потреб ВПО.

Прохання взяти участь в опитуванні щодо стану взаємодії та задоволення потреб ВПО до 25 січня 2024 року включно.

Опитування проводиться Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з Центром розвитку інновацій. Результати опитування будуть враховані для подальшої роботи Уповноваженого з питань ВПО та комунікації з представниками профільних ЦОВВ, проектами міжнародної технічної допомоги (МТД) та стануть основою для побудови рейтингу регіонів із взаємодії та забезпечення потреб ВПО.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтеся на е-скриньку leychenko@cid.center.

Сподіваємось на плідну співпрацю!

Разом до перемоги!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2gf1lVrIYH942AZxCrZvRwByHcspD04EgmVnJbz3wKmHiKg/viewform