Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Відкриття дитячого садочка «Півник» у селі Сторона.

Цими днями відбулась довгоочікувана подія – урочисте відкриття дитячого садочка «Півник» у селі Сторона.

Більше 2-ох років ми крок за кроком йшли до цієї мети. Врешті-решт ми прийшли до такого очікуваного фіналу, і двері структурного підрозділу дошкільної освіти “Півник” у с. Сторона відкрилися. Це мрія багатьох сторонян, адже садочка тут ніколи не було. Частину приміщення школи відремонтували та обладнали під сучасний дошкільний заклад створивши затишну, по справжньому казкову оселю для малят. 44 маленьких діточок будуть відвідувати садочок, отримувати освіту, розвивати свої творчі здібності, формувати навички спілкування з однолітками та дорослими.

Захід розпочали із благословення отців Тараса та Федіра, які освятили дошкільну установу та побажали вихованцям, педагогам та керівництву садка плідної праці та здобутків.

Зі словами привітання виступив очільник Східницької громади Іван Піляк: «Діти – це наше майбутнє. У цей непростий час, коли ворог руйнує нашу державу – ми намагаємось розвиватись і дбаємо про дітей нашої громади. Відкриття нового садка у селі Сторона – яскраве цьому підтвердження. Тому радієм та віримо в успіхи діток, які тут навчатимуться. Нехай малеча росте і тішать нас творчістю, нехай дорослі – розвивають таланти нашого підростаючого покоління».