Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

199 представників,16 команд, майже з усіх куточків України і спортсмени Східницької громади здобувають золото та бронзу.

30 березня, очільник Східницької громади Іван Піляк, нагородив відзнаками призерів чемпіонату України з армреслінгу серед юнаків та юніорів, який проходив у м. Воловець Закарпатської області.

199 представників,16 команд, майже з усіх куточків України і наші спортсмени здобувають золото та бронзу. Талановита та наполеглива Іванна Фецяк з с. Залокоть отримала на змаганнях 1 місце, її брат Микола Фецяк виборов бронзу Чемпіонату. Іванна Фецяк увійшла до складу збірної України з армреслінгу і представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи, який відбудеться в Молдові.

Відзначили також юних спортсменів Східницької громади з сіл Опака та Залокоть, які брали участь 25-26 лютого у Львові на чемпіонат області, виборовши 6 нагород та надалі запрошені представляти в подальших змаганнях ДЮСШ м.Львів.

«Східницька громада гордиться такими результатами і вами персонально, – наголосив Іван Піляк. – Пророблена величезна робота, дякую вам. Тренеру Андрію Багрію подяка за мотивацію, яку даєте вихованцям. Зі сторони Східницької селищної ради продовжимо надавати необхідну підтримку. Щиро радіємо та бажаємо підкорення наступних вершин!”