Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Відкриття інтерактивного простору для дітей.

У смт Східниця відбулось відкриття сучасного інтерактивного простору для дітей.

Проєкт реалізований Міжнародною благодійною організацією “Благодійний фонд “СОС Дитячі Містечка” України у співпраці із Східницькою селищною радою за сприяння Департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА. Для привітального слова були запрошені Наталія Кузяк – менеджер міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» України, Ірина Гаврилюк – директорка Департаменту з питань культури, національностей та релігій, Іван Піляк – Східницький селищний голова, Олег Пилипців – заступник голови Дрогобицької РВА.

Локація відкрита на базі КУ “Центр культури та дозвілля Східницької громади”. Дитячий простір слугуватиме місцем для навчання та розвитку. У кімнаті встановлено інтерактивний дитячий стіл, на якому діти можуть в ігровій формі вивчати математику, англійську мову, вчитися читати, дивитися відеоказки, бізіборд, сухий басейн з кульками, ігровий стіл, настільні ігри для дітей різного віку, іграшки, умеблювання.