Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Підтоплення та зруйновані мости у Східниці

Унаслідок негоди та підняття рівня води у річці Східничанка підтопило вулиці селища та будинки, є повалені дерева, а також зруйновані мости. На місці працюють всі екстрені служби.

“Працює ДСНС Дрогобицького району, працює наша пожежна комунальна, ми ще заручилися підтримкою військових, які є у Східниці, створили штаб. Вода почала падати, вже почала відступати, але біди зробила дуже багато”, — каже селищний голова Іван Піляк.

Наслідки негоди усувають більш ніж 80 рятувальників, просимо мешканців, які не постраждали від негоди допомагати один одному.

У поліції попереджають, рух поблизу Східниці перекритий, тож водіїв просять користуватися іншими дорогами. Перекрито рух зі Східниці на Старий Кропивник — об’їзд через Залокоть. З другого боку Східниці перекрито автодорогу на село Урич Стрийського району. Рух на проблемних ділянках регулюється, правоохоронці надають водіям необхідну допомогу.