Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Відкриття Оглядового Майданчика у с. Рибник Східницької громади: новий туристичний магніт”

У Всесвітній День туризму відкриваємо нову туристичну локацію для єднання з природою. Хоча період важких випробувань ще не завершився, всім інколи потрібно перезавантажитися та отримати дозу позитивної енергії.

Розкриваючи величний пейзаж, який оточує село Рибник Східницької громади, оглядовий майданчик став ідеальним місцем для зустрічі з природою. Основним атрибутом цього майданчика є його захоплюючий вид на природні каньйони та гірські вершини гір, а також з цього майданчикам є можливість побачити найдовший підвісний міст у Львівській області через річку Стрий. Тут можна насолоджуватися свіжим повітрям, медитувати або просто насолоджуватися тишею.

Селищний голова Іван Піляк висловлює вдячність у зв’язку з відкриттям цього оглядового майданчика. Він наголошує, що це приємна подія для Східницької громади, особливо в умовах важких часів: ” Оглядовий майданчик у с. Рибник – це не просто нова атракція для Східницької громади, це місце, яке об’єднує людей з природою та дарує їм можливість стати частиною неймовірної краси гірського ландшафту. Тут кожен може знайти спокій та гармонію, навіть у світі, де напруженість і війна залишають свій слід.
Я радий, що нам вдасться відкривати такі цікаві туристичні магніти. На теперішній час, це єдиний оглядовий майданчик у нашій Східницькій громаді.” Також він щиро подякував всім, хто долучився до втілення цієї ідеї в життя, в першу чергу старості Рибницького округу Василю Зваричу.