Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

З ДНЕМ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ!

Сьогодні відзначаємо християнське свято Покрови Пречистої Богородиці, День українського козацтва та День захисників і захисниць України! Саме Свята Покрова здавна була заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Ми вшановуємо героїв минулого, мужніх і відважних, які з давніх-давен захищали рідні землі від загарбників, формували національну ідентичність, втілювали в реальність українську національну ідею, оберігали традиції та боролись за нашу незалежність. Тепер їхні нащадки знову боронять Україну від російської навали. Кожен воює на своєму фронті! Чоловіки та жінки мужньо борються за цілісність і суверенітет нашої країни, за мирне небо над головами наших дітей, за перемогу!

Ми вдячні всім нашим військовим за те, що щодня ціною власного життя ви наближаєте перемогу України! Ви всі для нас — справжні герої!

Шановні захисники та захисниці! Дякуємо Вам за відданість Україні та її народу! Бажаємо Вам, щоб день, на який ми чекаємо вже багато часу, нарешті настав, і ви повернулися до своїх рідних, відчули тепло рідного дому і до болю в грудях обійняли усіх своїх близьких!

Хай Ваше життя буде наповнене добром, благополуччям та миром!

Слава Героям! Слава Україні!

Селищний голова

Іван Піляк