Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Заходи безпеки під час оголошення сигналів повітряної тривоги.

На жаль, в Україні триває війна. Для роботодавців, чиї бізнеси працюють важливо подбати про свої дії в разі оголошення повітряної тривоги – подбати про безпеку відвідувачів закладу.

Пам’ятайте: під час війни повітряна тривога не буває навчальною — щоразу, коли її оголошують, існує загроза життю. Це сповіщення про реальну загрозу удару з повітря. Нагадуємо, що повітряна тривога означає, що сили протиповітряної оборони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області, або є підтвердження про запуск балістичних ракет. Тому не нехтуйте правилами! Навіть якщо емоційне виснаження зашкалює, щоразу прямуйте до безпечного місця – укриття.

В ідеалі — після сигналу «Повітряна тривога» не можна залишатися в будинках чи спорудах, особливо на верхніх поверхах. Пройдіть до найближчого укриття, підвалу або, в крайньому випадку, скористайтеся правилом двох стін (вважається, що від небезпеки має відділяти щонайменше дві стіни, бо одна, ймовірно, зруйнується від удару, а друга візьме на себе уламки стіни, шибок тощо.) і перебувайте там до моменту, коли органи місцевого самоврядування сповістять про відбій/завершення повітряної тривоги.

У період Різдвяних та Новорічних свят можливе масове скупчення людей на відкритих просторах. Просимо вас, у разі оголошення повітряної тривоги, пройти до найближчого укриття. Онлайн карта з місцерозташуванням укриттів – прикріплена нижче, а також є на офіційному сайті Східницької селищної ради.

 Магазини, супермаркети, місця надання перукарських, косметичних послуг, кав’ярні, кафе, ресторани, інші місця сфери торгівлі, громадського харчування та послуг – стежте за повідомленням об’єктової системи оповіщення і повідомляйте відвідувачів та працівників про повітряну тривогу!

Посилання: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1245drLrKRz8UR9EMWo0UuyzssHBJCiY&usp=sharing

Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги!