Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» проводять національний конкурс «Благодійна Україна»

Метою конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства, сприяння розвитку благодійництва, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва.

🗓️У листопаді 2023 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України». У конкурсі можуть брати участь юридичні та фізичні особи: бізнесові структури, благодійні та громадські фонди та організації, волонтери, громадські діячі та благодійники (бізнес та приватні особи), які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року (участь у конкурсі безкоштовна). Останній термін подачі заявок для участі – 30 квітня 2024 року.

▶️Інформація розміщена на сайті: https://blagoukraine.org