Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Повідомлення про оприлюднення проекту.

Детального плану території для будівництва та експлуатації гідроелектростанції на річці Стрий в межах села Довге Східницької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Проект Детального плану території для будівництва та експлуатації гідроелектростанції на річці Стрий в межах села Довге Східницької територіальної громади Дрогобицького району Львівської області.

Детальний план передбачається для будівництва та експлуатації гідроелектростанції на річці Стрий відповідно до чинного законодавства з використанням матеріалів містобудівного та земельного кадастрів.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Східницька селищна рада Дрогобицького району Львівської області.

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

    а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:

    30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 27.02.2024 року до 26.03.2024 року.

  б) способи участі громадськості:

надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Східницька селищна рада Дрогобицького району Львівської області (82391, Львівська область, Дрогобицький р-н, смт. Східниця, вул. Золота Баня, 3).

  в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

29.03.2024 року о 12:00 год. в приміщенні Східницької селищної ради Дрогобицького району Львівської області (82391, Львівська область, Дрогобицький р-н, смт. Східниця, вул. Золота Баня, 3,).

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Східницька селищна рада Дрогобицького району Львівської області (82391, Львівська область, Дрогобицький р-н, смт. Східниця, вул. Золота Баня, 3,).

Адреса сайту: https://skhidnytsia-rada.gov.ua/.

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Східницька селищна рада Дрогобицького району Львівської області (82391, Львівська область, Дрогобицький р-н, смт. Східниця, вул. Золота Баня, 3,), ел. адреса: shidnitca.rada@ukr.net. Строки подання зауважень та пропозицій – повідомлення з 27.02.2024 року до 26.03.2024 року.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Східницька селищна рада Дрогобицького району Львівської області.

  • Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Не передбачена.