Східницька територіальна громада

Рахунок для перерахування коштів спонсорської допомоги на благоустрій селища КП «Господарник» Східницької селищної ради Р/р 260062360823 АБ «Укргазбанк» м.Київ, МФО 320478, ЗКПО 30769965

Від усієї громади дякуємо Матерям наших полеглих Героїв…

12 травня, українці відзначали День матері. Та через війну, на жаль, багато наших Героїв уже ніколи не зможуть обійняти і подарувати квіти своїм найріднішим. Тож напередодні цю важливу місію замість синів, які вже навічно стоять у строю небесного воїнства, виконало керівництво Східницької територіальної громади.

Східницька громада долучилася до загальнодержавної акції “Подаруй букет матері загиблого захисника та подякуй за сина-Героя”. Разом із селищним головою, старостами та директором КУ «Центр надання соціальних послуг»  провідали матерів полеглих воїнів ЗСУ із сіл старостинського округу. Багато синів, на жаль, вже ніколи не зможуть привітати з цим святом свою найріднішу людину – маму. Словами глибокої вдячності та підтримки, сльозами болю, який не полишає материнські серця, була пронизана кожна зустріч. Жодне слово не заспокоїть серце матері, але розрада добрим словом, увага, турбота завжди необхідні.

СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЯМ!

НИЗЬКИЙ УКЛІН І ШАНА ЇХ РІДНИМ!